Jegyvásárlás

Program


Farkasházi Réka és a Tintanyúl | Igazi karácsony

Farkasházi Réka és a Tintanyúl | Igazi karácsony

IGAZI KARÁCSONY – ÜNNEPI KONCERT
FARKASHÁZI RÉKA ÉS A TINTANYÚL

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. december 10. vasárnap, 10:30

Az idei év legjobb hazai gyermekalbumáért Fonogram-díjat kapott zenekar februári lemezbemutatója után most egy különleges zenés mesekoncerttel rukkol elő advent idején.

A színpadon Boldizsár Ildikó meseterapeuta Igazi karácsony című meséje elevenedik meg, amelyet vadonatúj és már megjelent Farkasházi Réka és a Tintanyúl-dalok kísérnek.

Boldizsár Ildikó történetében a Gyöngyszemű Lánynak csak egy vágya van: látni szeretné a karácsonyt. De vajon igazi vakság-e, ha valakinek igazgyöngyök fénylenek a szeme helyén? És látható-e az igazi ünnep, vagy egészen más módon találhatunk rá? A Gyöngyszemű Lány a szív muzsikájában leli meg a választ.

A koncert célja a karácsonyra való hangolódás, hiszen az ünnep akkor igazán szép, ha készülünk rá, ha időt adunk ma­gunknak a fogadására. A zenekartól megszokott igénnyel összeállított műsor saját, új dalokkal és tradicionális karácso­nyi dallamokkal igyekszik hozzásegíteni kicsiket és nagyokat ahhoz, hogy az idei karácsony valóban felejthetetlen legyen.

A mese könyv formában, Szimonidesz Hajnalka rajzaival jelenik meg a Kolibri Kiadó gondozásában. Az Igazi karácsony című kötet CD-mellékleteként kapható lesz az eredeti mese dramatizált változata, hangjáték formájában a Farkasházi Réka és a Tintanyúl előadásában, csokorba szedve a zenekar legszebb karácsonyi dalait.

Ajánlatunk


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé: egy nagy zeneszerző és egy koronás fő vagy jeles államférfiú.

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban!

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

Ajánló


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!