Jegyvásárlás

Program


Csemer Boglárka - Boggie | Utazom

Csemer Boglárka - Boggie | Utazom

Csendes koncert a MOM kupolatermében

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 9. szerda, 19:00

Csemer Boglárka, Boggie 2014-ben robbant be a köztudatba, Ő volt a magyarul éneklő lány, akivel tele volt a világsajtó, Parfüm című dalát több mint 30 millió ember látta szerte a nagyvilágban. Az ezt követő két évben Boggie megállíthatatlanul robogott előre. Külföldi turnékkal, Eurovíziós szerepléssel, és megannyi csodás koncerttel a háta mögött, most mégis úgy döntött, egy rövid időre búcsúzik a színpadtól. Búcsúzik, hogy egy mindennél fontosabb hivatásban próbálhassa meg magát. Édesanya lesz. Kislánya érkezése előtt azonban még egyszer színpadra áll.
2016. november 9-én a MOM Kulturális Központban  egy nagyon csendes, nagyon bensőséges, inkább családias, mint teátrális koncerten még egyszer találkozhat vele a közönség, hogy aztán teljesen átadja magát a babavárás örömeinek.
„Azért választottam az idei utolsó koncertemnek az Utazom című dalomat címadónak, mert, akik rendszeresen járnak koncertjeimre, azok tudják, hogy ezt a dalt a nővérem kisfiának születése ihlette. Most, hogy én magam is Édesanya leszek, sok mindent még mélyebben átélek azokból az érzésekből, amiket ebbe a dalba fogalmaztam. Örülnék, ha ezt a sok szépet és jót, ami mostanában összegyűlt a lelkemben még egyszer megoszthatnám a közönséggel.”-mondta Boggie.

 

Ajánlatunk


A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Velekei László 2013-ban dolgozott először Kodály Zoltán műveire, így született meg a nagysikerű Kodály című darabunk. Ezt újragondolva alkotta meg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!