Jegyvásárlás

Program


BonBon Matiné - Ludas Matyi | Ba-Lu Eufórikusok

BonBon Matiné - Ludas Matyi | Ba-Lu Eufórikusok

Mesés hangszerbemutató zenejáték sok mosollyal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 12. szombat, 9:30

Balogh Sándor azon ritka zeneszerzők egyike, aki kifejezetten gyerekeknek ír darabokat és kifejezetten hangszerismertető, a klasszikus zenét megkedveltetni kívánó céllal. Ezúttal a népszerű és tanulságos népmese nyújt lehetőséget a zenepedagógiának egy kamaraegyüttes segítségével, melynek zenészei a főváros legkiválóbb szimfonikus zenekaraiból verbuválódtak.

A műsor első felében Lukácsházi Győző segítségével először átbeszélik a gyerekekkel, milyen hangszerek szerepelnek az előadásban (fuvola, klarinét, hegedű, trombita, bőgő). Ezt követően kezdődik a műsor hangverseny része, amikor elhangzik a darab, amely a szerzőpáros korábbi műveihez hasonlóan nem szűkölködik poénokban! Az előadás végére remélhetőleg nem csak néhány hangszer ismeretével és némi csokoládéval lesz gazdagabb a közönség, hanem egy kiváló koncertélménnyel is.

Ajánlatunk


"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

A koncerten a filmkoncert zenei anyagából hallható válogatás, amely csokorba fogja Halász Judit egyedülálló pályafutásának legnépszerűbb alkotásait (Helikoffer, Állatkerti útmutató, Boldog születésnapot, Micimackó).

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Bősze Ádám és László Ferenc Páratlan párok c. előadássorozata harmadik évadának minden egyes estéjén hajdani kortársak kerülnek majd egymás mellé:…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!